Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε να συμμορφωθείτε και να δεσμευθείτε σύμφωνα από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οι οποίοι μαζί με την πολιτική απορρήτου της εταιρίας Animal's Science που συσχετίζονται με εσάς και με την ιστοσελίδα. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος των παρόντων όρων και προϋποθέσεων, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

Ο όρος Animal's Science ή «εμείς» αναφέρεται στον ιδιοκτήτη του ιστοχώρου με έδρα την οδό Υψηλάντου 7, Πεύκη Αττικής, ΤΚ: 151 21, Ελλάδα. Ο όρος «εσείς» αναφέρεται στο χρήστη ή επισκέπτη της ιστοσελίδας μας.

Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης:

  • Το περιεχόμενο των σελίδων αυτής της ιστοσελίδας είναι για γενική ενημέρωση και μόνο για χρήση.
  • Το περιεχόμενο μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.
  • Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει υλικό που ανήκει ή έχει παραχωρηθεί σε εμάς. Αυτό το υλικό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά, το σχεδιασμό, τη διάταξη, την εμφάνιση και τα γραφικά. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, εκτός αν είναι σύμφωνη με τα πνευματικά δικαιώματα, που αποτελούν μέρος των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.
  • Όλα τα εμπορικά σήματα στον παρόντα ιστότοπο τα οποία δεν ανήκουν στον πάροχο ή για τα οποία δεν έχει εκχωρηθεί άδεια χρήσης στον πάροχο αποδίδονται στους αντίστοιχους κατόχους τους στον ιστότοπο.
  • Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου μπορεί να οδηγήσει σε αξίωση αποζημίωσης ή / και να είναι ποινικό αδίκημα.
  • Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους. Αυτές οι συνδέσεις παρέχονται για την εξυπηρέτησή σας και τη παροχή περαιτέρω πληροφοριών. Δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με την ιστοσελίδα (ες). Δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των δικτυακών τόπων

Τα προϊόντα μας